SSS

Merhaba, ürünlerimize danışmaya gelin!

Sıkça Sorulan Sorular

Yardıma ihtiyacın var mı? Sorularınızın cevapları için lütfen bize danışın!

1. Soru: Odamı boyamak için ne kadar boyaya ihtiyacım var?

Cevap: İç cephe boyası için, 10 kg, iki kez fırçaladıktan sonra yaklaşık 100-120 ° fırçalayabilir.

2. Soru: 20 'ctnr'ye kaç kg toz koyabilir?

Cevap: Tozu boyamak için kartonları kullanabiliriz ve kovaları ayrı ayrı, yerden kazanmak için kovaları bir araya istifleyebiliriz, 20'ctnr'de yaklaşık 8600 kg toz ve 860 kova doldurabiliriz.

3. Soru: Boyanın katlar arasında kuruması ne kadar sürer?

Cevap: Boyanın kuruması için geçen süre, oda sıcaklığı ve hava durumu gibi bir dizi dış faktöre bağlı olacaktır. Genel olarak 30-50 dakika içerisinde yüzeyin kuruyacağı söylenebilir. Ancak, kaplamalar türü ne olursa olsun beş (5) günde tamamen kürlenir.

4. Soru: HESHIDA® kokusuz iç boyaya sahip mi?

Cevap: İç cephe boyalarımız çevre dostu ve kokusuz boyalardır.

5. Soru: İç mekanları veya bir odayı boyarken uygun bir düzen var mı?

Cevap: Bir odayı boyarken tavandan başlamanız önerilir. Duvarlar, süslemeler ve demirbaşlar tarafından takip edildi. Ve son olarak, gerektiği gibi zemin.

6. Soru: Dış cepheleri boyarken uygun bir düzen var mı?

Cevap: Bir yapıyı boyarken iç mekanları boyamaya benzer'Cephenin en yüksek noktasından başlanması tavsiye edilir. Her iki tarafı birer birer boyayın. Döşemeyi boyayarak bitirin.

7. Soru: Artık boyayı ne yapacağım?

Cevap: Artık boyanız veya kimyasallarınız varsa, bunlar asla kanalizasyona veya açık su kaynaklarına atılmamalıdır. Onları hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

8. Soru: Nasıl HESHIDA® Boyalar bayisi / distribütörü olabilirim?

Cevap: Bayi / distribütör ile ilgili / ticari işlemler için, tam adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve talebinizi şu adresten bize göndererek bizimle koordine edebilirsiniz: wangyanzhao@hebeicopihue.com veya shiner@hebeicopihue.com