Heshida Defender Nemli Prova İç Cephe Boyası

Merhaba, ürünlerimize danışmaya gelin!

Heshida Defender Nemli Prova İç Cephe Boyası


Ürün ayrıntısı

SSS

Ürün etiketleri

Pratik Kapsam: 100-120 Metre Kare / 10kgs
Parlak:Matt Parlak
Yüzey Kuru: Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika.
Kaplama Aralığı: Yeniden Boyamadan Önce Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika Bekleyin.
Kurutma: Beş (5) Gün
Kuru Film Kalınlığı: 0.2-0.3mm / Ceket
Uygulama Yöntemi: Boya Fırçası, Rulo veya Havasız Sprey.
Packaging: 5kgs / Çanta, 2 torba / Kova
İnceltme: Tozun Suya Oranı 1: 1.4 ~ 1: 1.6'dır.
Mevcut renkler: 9 Temel Renk Vardır, İstediğiniz Herhangi Bir Rengi Elde Etmek İçin Bu 9 Temel Rengi Farklı Formüllerle Kullanabilirsiniz.

Açıklama:
Heshida Defender İç Mekan Kuru Toz Boya Uluslararası Yenilikçi Formül Kullanır, İç ve Dış Ortamda Kirlilik Yok. Bu Ürün Meihe Tescilli Su Geçirmez Nefes Alabilir Teknolojiyi Kullanır, Film Yoğun ve Su Molekülleri Penetrasyon Yapamaz ve Solunum Performansının Duvarının Aynı Anda Alkali'ye Süper Küf Direncine Sahip Olmasını Sağlamak İçin, Toksik Olmayan Tatsız, Özellikle Uygun Yüksek Dereceli İç Mekan Dekorasyonu ve Boyama İçin.

dffg (2)
dffg (1)

Uygulama:
İç Cephe, Tavan, Beton, Alçı Levha, Tuğla Yapı, Asbest Levha vb.Yüzey Orta Dereceli Kaplamalara Uygundur.

Özellikleri:
1. Voc, Serbest Formaldehit, Benzen, Kurşun, Cıva Algılanmıyor;
2. Küf Karşıtı Alkali A;
3. Sıkı Boya Filmi, İyi Ovma Performansı;
4. Mükemmel Su Geçirmezlik;
5. İyi Gizleme Gücü ve Dayanıklı;
6. Yangın Geciktirici A2.

Kullanım için talimatlar:
① Namlu İç Duvarının Su Seviyesinin 2-3cm Altına Su Ekleyin.
②Bir Dakika Boyunca 2 Torba Toz, Doğal Yağış Dökün.
③Elektrikli Mikser ile En Az 8 Dakikada Yüksek Hızda Karıştırın.
④ Yüzen Malzemeyi Çırpma Teli Kafasıyla Kazıyın ve 2 ila 3 Dakika Karıştırın.
⑤Daha sonra namlunun tepesinden yaklaşık 10 ~ 15 cm'ye kadar su ekleyin. 30 saniye kadar tekrar çırpma teli kullanın. Namlunun üst kenarından 1.5-2 cm yukarıya su ekleyin (havasız sprey kullanıyorsanız oluğa su ekleyin Namlunun Üst Kenarı, Tozun Suya Oranı 1: 1,4)
30 Dakika Bırakın (1 ~ 2 Saat Daha İyi Bırakın)
⑦ Bir Çubuk veya Blender ile Yavaşça Karıştırın ve Daha Sonra Özel Donanımlı Bir Filtre Ekranıyla 2 veya 3 Kez Süzün, Sonra Kullanabilirsiniz.


  • Önceki:
  • Sonraki:

  • 1. Soru: Odamı boyamak için ne kadar boyaya ihtiyacım var?
    Cevap: İç cephe boyası için, 10 kg, iki kez fırçaladıktan sonra yaklaşık 100-120 ° fırçalayabilir.

    2. Soru: 20 'ctnr'ye kaç kg toz koyabilir?
    Cevap: Tozu boyamak için kartonları kullanabiliriz ve kovaları ayrı ayrı, yerden kazanmak için kovaları bir araya istifleyebiliriz, 20'ctnr'de yaklaşık 8600 kg toz ve 860 kova doldurabiliriz.

    3. Soru: Boyanın katlar arasında kuruması ne kadar sürer?
    Cevap: Boyanın kuruması için geçen süre, oda sıcaklığı ve hava durumu gibi bir dizi dış faktöre bağlı olacaktır. Genel olarak 30-50 dakika içerisinde yüzeyin kuruyacağı söylenebilir. Ancak, kaplamalar türü ne olursa olsun beş (5) günde tamamen kürlenir.

    4. Soru: HESHIDA® kokusuz iç boyaya sahip mi?
    Cevap: İç cephe boyalarımız çevre dostu ve kokusuz boyalardır.

    5. Soru: İç mekanları veya bir odayı boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: Bir odayı boyarken tavandan başlamanız önerilir. Duvarlar, süslemeler ve demirbaşlar tarafından takip edildi. Ve son olarak, gerektiği gibi zemin.

    6. Soru: Dış cepheleri boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: İç mekanları boyamaya benzer şekilde, bir yapının cephesini boyarken, en yüksek noktadan başlanması tavsiye edilir. Her iki tarafı birer birer boyayın. Döşemeyi boyayarak bitirin.

    7. Soru: Artık boyayı ne yapacağım?
    Cevap: Artık boyanız veya kimyasallarınız varsa, bunlar asla kanalizasyona veya açık su kaynaklarına atılmamalıdır. Onları hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

    8. Soru: Nasıl HESHIDA® Boyalar bayisi / distribütörü olabilirim?
    Cevap: Bayi / distribütör ile ilgili / ticari işlemler için, bize tam adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve talebinizi wangyanzhao@hebeicopihue.com veya shiner@hebeicopihue.com adresinden göndererek bizimle koordine edebilirsiniz.

  • Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin