Heshida Hızlı Kuruyan Darbesiz Zemin Trafik Boyası

Merhaba, ürünlerimize danışmaya gelin!

Heshida Hızlı Kuruyan Darbesiz Zemin Trafik Boyası


Ürün ayrıntısı

SSS

Ürün etiketleri

Pratik Kapsam: 90-100 Metre Kare / 10kgs
Parlak:Parlaklığı Vurgula
Yüzey Kuru: Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika.
Kaplama Aralığı: Yeniden Boyamadan Önce Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika Bekleyin.
Kurutma: Beş (5) Gün
Kuru Film Kalınlığı: 1.5mm / Ceket
Uygulama Yöntemi: Boya Fırçası, Rulo veya Havasız Sprey.
Packaging:5kgs / Çanta, 2 torba / Kova
İnceltme: Tozun Suya Oranı 1: 1.4 ~ 1: 1.6'dır.
Mevcut renkler: 9 Temel Renk Vardır, İstediğiniz Herhangi Bir Rengi Elde Etmek İçin Bu 9 Temel Rengi Farklı Formüllerle Kullanabilirsiniz.

Açıklama:
Heshida Kuru Toz Zemin BoyasıUluslararası Yenilikçi Formül Kullanın, İç ve Dış Ortamda Kirlilik Yok Ürün Güçlü Kaplama Gücü ve Yapışma, Yüksek Sertlik ve Mükemmel Yağ Direnci, Su Direnci, Nem Direnci ve Korozyon Direnci ve Yangına Dayanıklılık Sınıfı A1'e Sahiptir. İyi Renk Tutma, Uzun Hizmet Ömrü.

dffg (2)
dffg (1)

Uygulama:
Gıda, Tekstil, Kimya Endüstrisi, Elektronik, Makine, Lojistik ve Diğer Üretim Atölyesi, Ofis Binası, Depo, Laboratuvar, Yüzey Kaplama, Özellikle Birinci Kat, Bodrum, Yeraltı Otoparkı ve Diğer Nispeten Nemli Ortamlar İçin Uygun.

Özellikleri:
1. Aşınma, Basınç ve Tokluğa Karşı Direnç;
2. Güçlü Yapışma ve Uygun Bakım;
3. Görünüm Pürüzsüz ve Parlak, Kaymaz ve Temizlemesi Kolay;
4. Darbe ve Su Direncine Karşı Güçlü Direnç;
5. Yeşil ve Çevre Koruma.




  • Önceki:
  • Sonraki:

  • 1. Soru: Odamı boyamak için ne kadar boyaya ihtiyacım var?
    Cevap: İç cephe boyası için, 10 kg, iki kez fırçaladıktan sonra yaklaşık 100-120 ° fırçalayabilir.

    2. Soru: 20 'ctnr'ye kaç kg toz koyabilir?
    Cevap: Tozu boyamak için kartonları kullanabiliriz ve kovaları ayrı ayrı, yerden kazanmak için kovaları bir araya istifleyebiliriz, 20'ctnr'de yaklaşık 8600 kg toz ve 860 kova doldurabiliriz.

    3. Soru: Boyanın katlar arasında kuruması ne kadar sürer?
    Cevap: Boyanın kuruması için geçen süre, oda sıcaklığı ve hava durumu gibi bir dizi dış faktöre bağlı olacaktır. Genel olarak 30-50 dakika içerisinde yüzeyin kuruyacağı söylenebilir. Ancak, kaplamalar türü ne olursa olsun beş (5) günde tamamen kürlenir.

    4. Soru: HESHIDA® kokusuz iç boyaya sahip mi?
    Cevap: İç cephe boyalarımız çevre dostu ve kokusuz boyalardır.

    5. Soru: İç mekanları veya bir odayı boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: Bir odayı boyarken tavandan başlamanız önerilir. Duvarlar, süslemeler ve demirbaşlar tarafından takip edildi. Ve son olarak, gerektiği gibi zemin.

    6. Soru: Dış cepheleri boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: İç mekanları boyamaya benzer şekilde, bir yapının cephesini boyarken, en yüksek noktadan başlanması tavsiye edilir. Her iki tarafı birer birer boyayın. Döşemeyi boyayarak bitirin.

    7. Soru: Artık boyayı ne yapacağım?
    Cevap: Artık boyanız veya kimyasallarınız varsa, bunlar asla kanalizasyona veya açık su kaynaklarına atılmamalıdır. Onları hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

    8. Soru: Nasıl HESHIDA® Boyalar bayisi / distribütörü olabilirim?
    Cevap: Bayi / distribütör ile ilgili / ticari işlemler için, bize tam adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve talebinizi wangyanzhao@hebeicopihue.com veya shiner@hebeicopihue.com adresinden göndererek bizimle koordine edebilirsiniz.

  • Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin