Heshida Dış Cephe Kaplama İçin Popüler Çok İşlevli

Merhaba, ürünlerimize danışmaya gelin!

Heshida Dış Cephe Kaplama İçin Popüler Çok İşlevli


Ürün ayrıntısı

SSS

Ürün etiketleri

Pratik Kapsam: 900-100 Metre Kare / 10kgs
Parlak:Matt Parlak
Yüzey Kuru: Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika.
Kaplama Aralığı: Yeniden Boyamadan Önce Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika Bekleyin.
Kurutma: Beş (5) Gün
Kuru Film Kalınlığı: 0.2-0.3mm / Ceket
Uygulama Yöntemi: Boya Fırçası, Rulo veya Havasız Sprey.
Packaging: 5kgs / Çanta, 2 torba / Kova
İnceltme: Tozun Suya Oranı 1: 1.4 ~ 1: 1.6'dır.
Mevcut renkler: 9 Temel Renk Vardır, İstediğiniz Herhangi Bir Rengi Elde Etmek İçin Bu 9 Temel Rengi Farklı Formüllerle Kullanabilirsiniz.

Açıklama:
Heshida Çok İşlevli Dış Cephe Kuru Toz Boya Uluslararası Yenilikçi Formül Kullanın, İç ve Dış Ortamda Kirlilik Yok. Bu Ürün İyi Gizleme Gücü, Yapışma, Güçlü Su Geçirmez ve Neme Dayanıklı, Küflenmeye ve Alkali Direncine Mükemmel Dirençlidir.Süper Dekoratif Etkiye ve Uzun Hizmet Ömrüne Sahiptir.

dffg (2)
dffg (1)

Uygulama:
Çeşitli Binaların Beton, Beton Duvar, Yığma Yapısının Dekorasyonu ve Korunması İle Eski Yapıların Tadilat Ve Bitirilmesi İçin Uygundur.

Özellikleri:
1. Voc, Serbest Formaldehit, Benzen, Kurşun, Cıva Algılanmıyor;
2. Küf Karşıtı Alkali A;
3. Ulusal Standardın 50.000 Kezinden Fazla Ovma, 25 Kezden Fazla Ovma;
4. Yapay Yaşlanma Zamanı Ulusal Standartların İki Katından Fazlasıdır;
5. Film Sert ve Kirlenmeyi Önleyicidir.
6. Mükemmel Su Direnci ve Nefes alabilirlik;
7. İyi Gizleme Gücü ve Dayanıklı;
8. Yangın Geciktirici A2.

Kullanım için talimatlar:
① Namlu İç Duvarının Su Seviyesinin 2-3cm Altına Su Ekleyin.
②Bir Dakika Boyunca 2 Torba Toz, Doğal Yağış Dökün.
③Elektrikli Mikser ile En Az 8 Dakikada Yüksek Hızda Karıştırın.
④ Yüzen Malzemeyi Çırpma Teli Kafasıyla Kazıyın ve 2 ila 3 Dakika Karıştırın.
⑤Daha sonra namlunun tepesinden yaklaşık 10 ~ 15 cm'ye kadar su ekleyin. 30 saniye kadar tekrar çırpma teli kullanın. Namlunun üst kenarından 1.5-2 cm yukarıya su ekleyin (havasız sprey kullanıyorsanız oluğa su ekleyin Namlunun Üst Kenarı, Tozun Suya Oranı 1: 1,4)
30 Dakika Bırakın (1 ~ 2 Saat Daha İyi Bırakın)
⑦ Bir Çubuk veya Blender ile Yavaşça Karıştırın ve Daha Sonra Özel Donanımlı Bir Filtre Ekranıyla 2 veya 3 Kez Süzün, Sonra Kullanabilirsiniz.




  • Önceki:
  • Sonraki:

  • 1. Soru: Odamı boyamak için ne kadar boyaya ihtiyacım var?
    Cevap: İç cephe boyası için, 10 kg, iki kez fırçaladıktan sonra yaklaşık 100-120 ° fırçalayabilir.

    2. Soru: 20 'ctnr'ye kaç kg toz koyabilir?
    Cevap: Tozu boyamak için kartonları kullanabiliriz ve kovaları ayrı ayrı, yerden kazanmak için kovaları bir araya istifleyebiliriz, 20'ctnr'de yaklaşık 8600 kg toz ve 860 kova doldurabiliriz.

    3. Soru: Boyanın katlar arasında kuruması ne kadar sürer?
    Cevap: Boyanın kuruması için geçen süre, oda sıcaklığı ve hava durumu gibi bir dizi dış faktöre bağlı olacaktır. Genel olarak 30-50 dakika içerisinde yüzeyin kuruyacağı söylenebilir. Ancak, kaplamalar türü ne olursa olsun beş (5) günde tamamen kürlenir.

    4. Soru: HESHIDA® kokusuz iç boyaya sahip mi?
    Cevap: İç cephe boyalarımız çevre dostu ve kokusuz boyalardır.

    5. Soru: İç mekanları veya bir odayı boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: Bir odayı boyarken tavandan başlamanız önerilir. Duvarlar, süslemeler ve demirbaşlar tarafından takip edildi. Ve son olarak, gerektiği gibi zemin.

    6. Soru: Dış cepheleri boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: İç mekanları boyamaya benzer şekilde, bir yapının cephesini boyarken, en yüksek noktadan başlanması tavsiye edilir. Her iki tarafı birer birer boyayın. Döşemeyi boyayarak bitirin.

    7. Soru: Artık boyayı ne yapacağım?
    Cevap: Artık boyanız veya kimyasallarınız varsa, bunlar asla kanalizasyona veya açık su kaynaklarına atılmamalıdır. Onları hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

    8. Soru: Nasıl HESHIDA® Boyalar bayisi / distribütörü olabilirim?
    Cevap: Bayi / distribütör ile ilgili / ticari işlemler için, bize tam adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve talebinizi wangyanzhao@hebeicopihue.com veya shiner@hebeicopihue.com adresinden göndererek bizimle koordine edebilirsiniz.

  • Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin