İç Duvar Kaplaması İçin Heshida Sıcak Satış Süper Yıkanabilir ve Sürtünme Önleyici

Merhaba, ürünlerimize danışmaya gelin!

İç Duvar Kaplaması İçin Heshida Sıcak Satış Süper Yıkanabilir ve Sürtünme Önleyici


Ürün ayrıntısı

SSS

Ürün etiketleri

Pratik Kapsam: 100-120 Metre Kare / 10kgs
Parlak:Matt Parlak
Yüzey Kuru: Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika.
Kaplama Aralığı: Yeniden Boyamadan Önce Otuz ~ Elli (30 ~ 50) Dakika Bekleyin.
Kurutma: Beş (5) Gün
Kuru Film Kalınlığı: 0.2-0.3mm / Ceket
Uygulama Yöntemi: Boya Fırçası, Rulo veya Havasız Sprey.
Packaging: 5kgs / Çanta, 2 torba / Kova
İnceltme: Tozun Suya Oranı 1: 1.4 ~ 1: 1.6'dır.
Mevcut renkler: 9 Temel Renk Vardır, İstediğiniz Herhangi Bir Rengi Elde Etmek İçin Bu 9 Temel Rengi Farklı Formüllerle Kullanabilirsiniz.

Açıklama:
Heshida Süper Yıkanabilir ve Suya Dayanıklı İç Cephe Kuru Toz Boya Uluslararası Yenilikçi Formül Kullanır, İç ve Dış Ortamda Kirlilik Yok Bu Film Yoğunluğu, Süper Ovma Direnci, Üstün Çevresel Performans, Aynı Anda Birkaç Mükemmel Performansa Sahiptir: Süper Beyaz Boya Filmi Süper Güçlü Kaplama Gücü Kolu Hassas İyi Akan Özellik, Özellikle Yüksek Dereceli İç Mekan Dekorasyonu ve Boyama için Uygun.

dffg (2)
dffg (1)

Uygulama:
İç Cephe, Tavan, Beton, Alçı Levha, Tuğla Yapı, Asbest Levha vb.Yüzey Yüksek Dereceli Kaplama İçin Uygundur.

Özellikleri:
1. Voc, Serbest Formaldehit, Benzen, Kurşun, Cıva Algılanmıyor;
2. Küf Karşıtı Alkali A;
3. Film Sert Ve Süper Ovuşturur;
4.Super Beyaz Boya Filmi;
5. İyi Gizleme Gücü ve Dayanıklı;
6. Yangın Geciktirici A2.

Kullanım için talimatlar:
① Namlu İç Duvarının Su Seviyesinin 2-3cm Altına Su Ekleyin.
②Bir Dakika Boyunca 2 Torba Toz, Doğal Yağış Dökün.
③ Elektrikli Mikser İle En Az 8 Dakikada Yüksek Hızda Karıştırın.
④ Yüzen Malzemeyi Çırpma Teli Başlığıyla Kesip 2 ila 3 Dakika Karıştırın.
⑤Daha sonra namlunun tepesinden yaklaşık 10 ~ 15 cm'ye kadar su ekleyin, yaklaşık 30 saniye boyunca tekrar çırpma teli kullanın. Namlunun üst kenarından 1.5-2 cm yukarıya su ekleyin (havasız sprey kullanıyorsanız, oluğa su ekleyin Namlunun Üst Kenarı, Tozun Suya Oranı 1: 1,4)
30 Dakika Bırakın (1 ~ 2 Saat Daha İyi Bırakın)
⑦ Bir Çubuk veya Blender ile Yavaşça Karıştırın ve Daha Sonra Özel Donanımlı Filtre Ekranıyla 2 veya 3 Kez Süzün, Sonra Kullanabilirsiniz.


  • Önceki:
  • Sonraki:

  • 1. Soru: Odamı boyamak için ne kadar boyaya ihtiyacım var?
    Cevap: İç duvar boyası için 10 kg, iki kez fırçaladıktan sonra yaklaşık 100-120 ° fırçalayabilir.

    2. Soru: 20 'ctnr'ye kaç kg toz koyabilir?
    Cevap: Tozu boyamak için kartonları kullanabiliriz ve kovaları ayrı ayrı, yerden kazanmak için kovaları bir araya getirebiliriz, yaklaşık 8600 kg toz ve 860 kova doldurabiliriz 20'ctnr.

    3. Soru: Boyanın katlar arasında kuruması ne kadar sürer?
    Cevap: Boyanın kuruması için geçen süre, oda sıcaklığı ve hava durumu gibi bir dizi dış faktöre bağlı olacaktır. Genel olarak 30-50 dakika içerisinde yüzeyin kuruyacağı söylenebilir. Ancak, kaplamalar türü ne olursa olsun beş (5) günde tamamen kürlenir.

    4. Soru: HESHIDA® kokusuz iç boyaya sahip mi?
    Cevap: İç cephe boyalarımız çevre dostu ve kokusuz boyalardır.

    5. Soru: İç mekanları veya bir odayı boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: Bir odayı boyarken tavandan başlamanız tavsiye edilir. Duvarlar, süslemeler ve demirbaşlar tarafından takip edildi. Ve son olarak, gerektiği gibi zemin.

    6. Soru: Dış cepheleri boyarken uygun bir düzen var mı?
    Cevap: İç mekanı boyamaya benzer şekilde, bir yapının cephesini boyarken, en yüksek noktadan başlamanız önerilir. Her iki tarafı birer birer boyayın. Döşemeyi boyayarak bitirin.

    7. Soru: Artık boyayı ne yapacağım?
    Cevap: Artık boyanız veya kimyasallarınız varsa, bunlar asla kanalizasyona veya açık su kaynaklarına atılmamalıdır. Onları hayır kurumlarına bağışlayabilirsiniz.

    8. Soru: Nasıl HESHIDA® Boyalar bayisi / distribütörü olabilirim?
    Cevap: Bayi / distribütörle ilgili / ticari işlemler için, bize tam adınızı, adresinizi, iletişim bilgilerinizi ve talebinizi wangyanzhao@hebeicopihue.com veya shiner@hebeicopihue.com adresinden göndererek bizimle koordine edebilirsiniz.

  • Mesajınızı buraya yazın ve bize gönderin